Download catalog
in limba romana
Download catalog
in limba engleza
Download
lista de preturi
Logo Sifee - Fibra Polipropilena

Abonează-te la NEWSLETTER

INFOline
0758 033 533

Generatoare de caldura

De peste 30 ani societatea BIEMMEDUE S.p.A. ITALIA produce o gama completa de generatoare de aer cald (tunuri de caldura, aeroterme electrice, generatoare de caldura, generatoare de incalzit cu infrarosu ) si apa calda seria ARCOTHERM, fixe si mobile , tractabile si suspendate pentru a incalzi aerul chiar si in cele mai grele conditii meteorologice. Detalii

Generatoare de caldura BIEMMEDUE prin S.C. SIFEE UTILAJE S.R.L.

Generatoarele de caldura BIEMMEDUE distribuite in Romania de firma SIFEE UTILAJE in functie de tipul combustibilului utilizat se impart in urmatoarele categorii:

  • Generatoare de caldura pe motorina cu ardere directa (fara cos de fum) sau tunuri de caldura cu ardere directa – seria GE
  • Generatoare de caldura pe motorina cu ardere indirecta (cu cos de fum) sau tunuri de caldura cu ardere indirecta – seria FIRE, EC, PHOEN, JUMBO, FARM, SP, CONFORT, THERMAL
  • Generatoare de caldura pe benzina - FIRE
  • Generatoare de caldura pe curent electric – aeroterme electrice – seria EK, OK,IK,
  • Generatoare de caldura pe gaz metan – seria PHOEN, JUMBO, GA/N, FARM, SP
  • Generatoare de caldura pe GPL – seria JUMBO, GP-M,GP-A, GA, GA/N, FARM, SP
  • Generatoare de caldura pe benzina - FIRE

De peste 30 ani societatea BIEMMEDUE S.p.A. ITALIA produce o gama completa de generatoare de aer cald (tunuri de caldura, aeroterme electrice, generatoare de caldura, generatoare de incalzit cu infrarosu ) si apa calda seria ARCOTHERM, fixe si mobile , tractabile si suspendate pentru a incalzi aerul chiar si in cele mai grele conditii meteorologice.

 

Fabrica BIEMMEDUE Italia, pe langa gama completa de generatoare de caldura seria ARCOTHERM pentru sezonul de iarna, mai produce si urmatoarele produse : dezumidificatoare de aer profesionale seria ARCODRY pentru a elimina umiditatea in exces si aparatura destinata curateniei industriale seria ARCOMAT: masini de curatat cu jet de pa calda sau rece, masini de maturat cu baterie, cu motor cu ardere interna , masini de spalat si uscat pardosela, acestea fiind usor de utilizat si avand eficienta mare.

 

Fabrica BIEMMEDUE de generatoare de caldura are mai multe puncte forte cum ar fi: tehnologie de proiectare si constructie de ultima generatie, proceduri riguroase ale controlului calitatii (UNI EN ISO 9001:2000) si respectarea celor mai stricte standarde international de performanta si de siguranta (CSA, DVGW, GASTEC, TÜV Rheinland, DIN Geprüft).

 

Fabrica de generatoare de aer cald BIEMMEDUE este situata in localitatea CHERASCO – Italia si dispune de hale de productie care impreuna cu birourile si depozitul se intind pe o suprafata de 20.000m2 dispunand de linii de decupare si stantare automate, linii de sudura robotizate si instalatii de vopsire/lacuire fara emisii nocive. In plus, pornind de la primirea materialelor si componentelor pana la testul final, fiecare faza a procesului de lucru este supusa unor controale stricte.

 

Rigoarea societatii BIEMMEDUE, in productia de generatoare de aer cald imbina atat calitatea cat si flexibilitatea gratie profesionalismului angajatilor, colaboratorilor, furnizorilor de materiale care formeaza o structura eficienta.

 

Satisfactia clientului este principala tinta a fabricii de generatoare de aer cald BIEMMEDUE, de aceea firma S.C. SIFEE UTILAJE S.R.L prin departamentul vanzari este in mod constant preocupata de gasirea de solutii tehnice care sa se potriveasca perfect nevoilor clientului.

 

Competenta si disponibilitatea se regasesc in produsele de calitate BIEMMEDUE Italia.

 

Serviciul de ASISTENTA TEHNICA confera clientilor GARANTIA ca pe toata perioada exploatarii generatoarelor de aer cald BIEMMEDUE prin S.C. SIFEE UTILAJE S.R.L. poate sa ofere piesele de schimb necesare.

 

Departamentele vanzari si service ale firmei S.C. SIFEE UTILAJE S.R.L. sunt intotdeauna disponibile pentru a rezolva orice problema ar putea avea un client.

 

Acestea sunt punctele forte ale fabricii de generatoare de aer cald BIEMMEDUE Italia!